tors 04 feb. | Gratis onlineföreläsning via Zoom

Från #metoo till metod

Hösten 2017 bröts tystnaden. Under #metoo samlades kvinnor världen över för att vittna om övergrepp. Med #sistabriefen riktade 2 126 kvinnor en uppmaning till byråvärlden – gör något.
Registrering är stängd

Time & Location

04 feb. 19:00 – 20:00
Gratis onlineföreläsning via Zoom

About The Event

Hur kan man gå från en hashtag i digitala medier till något konkret i arbetsvardagen? Hur har det gått med #metoo?

Det kommer vi få ta del av under ledning av Louise Danckwardt.

Louise Danckwardt är VD på kommunikationsbyrån SandbergTrygg och under 2018 blev hon initiativtagare till en uppförandekod för byråbranschen. 72 byråer, skolor och organisationer kom fram till en gemsam "code of conduct".

"Vår bransch lockar många, och då ska de inte mötas av trakasserier. Det vi gör påverkar också samhället på flera olika nivåer. Då måste vi själva stå för jämlikhet, lika villkor och schysst uppförande. Om vi dessutom kan påverka våra kunder genom detta är mycket vunnet för hela näringslivet och samhället, säger Louise Danckwardt". Läs mer på https://byrasamarbetet.se/

Det är en gratis online-föreläsning och öppen för alla! Du anmäler dig här för att få inloggningsuppgifter till mötet och vi använder oss av verktyget Zoom.

Registrering är stängd

Share This Event

KORT OM OSS/in brief

Sverigeklubben är den nationella och digitala klubben inom Soroptimist Sweden, vi är en del av Soroptimist International.
 

Vi träffas digitalt en gång i månaden, minst en gång om året träffas vi i samband med Unionsmötet och en spontanträff då och då.

När? Vi försöker variera dag för våra digitala möten och events, så att  så många som möjligt kan vara med. Kolla in vad som är på gång under Möten/Events & Meetings

Vad handlar mötena om? Vi har ofta en inbjuden specialist som berättar om ett aktuellt ämne med koppling till något av våra fokusområden.
 

Vi välkomnar alla kvinnor som vill stödja vårt arbete för en mer jämställd värld!

© 2019-2022 by Soroptimist Sweden - Sverigeklubben.

FACEBOOK / INSTAGRAM

#soroptimist #soroptimistsweden #soroptimistinternational
#soroptimistinternationalofeurope

Vill du veta mer? Ta del av vårt nyhetsbrev eller läs mer här om medlemskap