MÖTEN/events & meetings

Vi träffas digitalt en gång i månaden, minst en gång om året träffas vi i samband med Unionsmötet och en spontanträff då och då.
När? Vi försöker variera dag för våra digitala möten och events, så att  så många som möjligt kan vara med. Kolla in vad som är på gång genom att byta månad.

Vad handlar mötena om? Vi har ofta en inbjuden specialist som berättar om ett aktuellt ämne, allt med en koppling till att vi får kunskap och insikter om hur vi kan verka för en mer jämställd värld.

För att se våra olika event framöver byter du enkelt månad. Välkommen till våra öppna föreläsningar!

April 2021
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
19:30
Women in the peace process: a reason for a sustainable peace
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
19:00
Överleva, skydda och bryta upp
5
6
7
8
9


Hantering av personuppgifter gör vi enligt GDPR och när man anmäler sig till en onlineföreläsning eller öppet möte kommer vi att skicka ut inbjudningar och följa upp. Några gånger per år skickar vi också ut allmän information. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part. Vill du inte ha information av oss? Skicka ett mejl till sverigeklubb@soroptimistsweden.se så tar vi bort dina uppgifter.

KORT OM OSS/in brief

Sverigeklubben är den nationella och digitala klubben inom Soroptimist Sweden, vi är en del av Soroptimist International.
 

Vi träffas digitalt en gång i månaden, minst en gång om året träffas vi i samband med Unionsmötet och en spontanträff då och då.

När? Vi försöker variera dag för våra digitala möten och events, så att  så många som möjligt kan vara med. Kolla in vad som är på gång under Möten/Events & Meetings

Vad handlar mötena om? Vi har ofta en inbjuden specialist som berättar om ett aktuellt ämne med koppling till något av våra fokusområden.
 

Vi välkomnar alla kvinnor som vill stödja vårt arbete för en mer jämställd värld!

© 2019-2022 by Soroptimist Sweden - Sverigeklubben.

FACEBOOK / INSTAGRAM

#soroptimist #soroptimistsweden #soroptimistinternational
#soroptimistinternationalofeurope

Vill du veta mer? Ta del av vårt nyhetsbrev eller läs mer här om medlemskap