Thu, Sep 17 | Online-event

Internationella projekt

Under denna online-träff får vi ta del av de internationella projekt som har pågått och som pågår inom vår organisation. Fokus kommer att vara kring Women, water and leadership! Varmt välkomna till en givande online-stund!
Registrering är stängd

Time & Location

Sep 17, 2020, 7:00 PM – 8:00 PM
Online-event

About The Event

Under 2017-2019 var temat: Women, water and leadership för de internationella projekten inom Soroptimist International. På det här mötet kommer du att få träffa projektledarna och se hur man arbetar med internationella projekt.  Inom Soroptimist International är de internationella projekten på två år. Just nu är temat: The road to Equality - det kommer vi också att ta del av under mötet.

Registrering är stängd

Share This Event

KORT OM OSS/in brief

Sverigeklubben är den nationella och digitala klubben inom Soroptimist Sweden, vi är en del av Soroptimist International.
 

Vi träffas digitalt en gång i månaden, minst en gång om året träffas vi i samband med Unionsmötet och en spontanträff då och då.

När? Vi försöker variera dag för våra digitala möten och events, så att  så många som möjligt kan vara med. Kolla in vad som är på gång under Möten/Events & Meetings

Vad handlar mötena om? Vi har ofta en inbjuden specialist som berättar om ett aktuellt ämne med koppling till något av våra fokusområden.
 

Vi välkomnar alla kvinnor som vill stödja vårt arbete för en mer jämställd värld!

© 2019-2022 by Soroptimist Sweden - Sverigeklubben.

FACEBOOK / INSTAGRAM

#soroptimist #soroptimistsweden #soroptimistinternational
#soroptimistinternationalofeurope

Vill du veta mer? Ta del av vårt nyhetsbrev eller läs mer här om medlemskap