top of page

tis 23 apr.

|

Via Zoom eller Teams

Kurs: Självledarskap i det digital landskapet

Kom ihåg att anmäla dig senast 24 april. Ingen kostnad!

Kurs: Självledarskap i det digital landskapet
Kurs: Självledarskap i det digital landskapet

Time & Location

23 apr. 2024 18:00 – 19:00

Via Zoom eller Teams

About The Event

Anmäl dig här, via Studjefrämjandet Självledarskap i det digitala landskapet (studieframjandet.se)

Dags att reda ut digitala garnnystan som gör att du känner stress! Vill du ha en digital “Att göra-lista” som du utgår ifrån, istället för att ha allt i huvudet eller delvis lite varstans?

Arbetar du med Outlook och Teams? Då är det den här kursen för dig som vill lära dig en teknik att fånga upp meddelanden som flödar i mejlen, i Teams eller som ett sms.

Vi går praktiskt igenom hur du kan koppla ihop olika flöden (sms, bilder, email) till en lista som du kan nå via mobil och dator. Fokus kommer att ligga på hur du kan lägga upp en egen plan och få till en hållbar teknik. Målet är att se till att få en lugn röd tråd i jobbvardagen. Och hemma! Med andra ord bli en bättre projektledare.

Vi använder oss av Teams eller Zoom så du måste vara uppkopplad under tiden.

En kurs för alla!

Kursledare: Sandra Gonzalez Sköld Sandra arbetar till vardags som marknadschef och har arbetat med marknadsföring i olika roller (produktchef, projektledare, marknadskommunikatör)  i över 23 år. Både internationellt och i Sverige där koordinering av projekt alltid har varit i fokus.

Kursen är kostnadsfri! Om du vill får du gärna skänka något till våra projekt för kvinnor och barn, helt frivilligt att bidra.

Soroptimist International är en global organisation som verkar för ett jämställt samhälle, där kvinnors och flickors rättigheter är i fokus. Ett av Soroptimisternas fokusområden är Empowerment: att kunna bestämma själv, vara delaktig och oberoende, inte minst att ha en ekonomisk självständighet är viktigt. Genom olika projekt som påverkar såväl lokalt som globalt gör vi skillnad även på FN-nivå genom egna representanter.

Anmälan senast 24 april.

Share This Event

bottom of page