top of page

mån 30 nov.

|

Gratis onlineföreläsning via Zoom

Psykiskt våld

Vi får ta del av Susanne Hydéns berättelse om hur det går till att gå från passion till dolt våld. Denna föreläsning är en del av Soroptimisternas Orange the World-kampanj - där vi uppmärksammar våldet på olika sätt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Psykiskt våld
Psykiskt våld

Time & Location

30 nov. 2020 19:30 – 20:30

Gratis onlineföreläsning via Zoom

About The Event

Vi får ta del av Susanne Hydéns berättelse om hur det går till att gå från passion till dolt våld, vilka mekanismer som gör att man inte förstår vad som är på gång och hur man kan tänka för att lämna, läka och gå vidare efter att man träffat en karismatisk narcissist eller psykopat.

Det är en gratis online-föreläsning och öppen för alla! Du anmäler dig här för att få inloggningsuppgifter till mötet och vi använder oss av verktyget Zoom.

Bakgrund: 

Susanne Hydén är författare, föreläsare och har också arbetat som headhunter i många år. 2020 gav hon ut boken ’Det som ingen ser’ som bygger på hennes egna erfarenheter av en fjorton år lång relation. En relation som blev allt mer våldsam, även efter att hon lämnade den med de gemensamma barnen. Boken har blivit ett avstamp där Susanne beslutat sig för att berätta för att hjälpa andra att förstå och kunna lämna, läka och gå vidare.

Denna föreläsning är en del av Soroptimisternas Orange the World-kampanj - där vi uppmärksammar våldet på olika sätt.

Vi Soroptimister stödjer FN:s initiativ Orange the World för att våldet mot kvinnor måste upphöra!

Det är en kostnadsfri föreläsning men vi tar tacksamt emot alla bidrag till vår fond OMSTART.

Vi vill att alla flickor och kvinnor ska ha rätt till en omstart i sitt liv, till ett liv utan våld och utsatthet. Genom vårt projekt OMSTART stöttar vi Sveriges tjej- och kvinnojourers arbete! Tillsammans kan vi göra skillnad för flickor och kvinnor, swisha ditt bidrag till

OMSTART: 123 530 02 64

Share This Event

bottom of page