top of page

tis 07 sep.

|

Online via Zoom

Sanningar och myter om stress och hälsa

Vilka sanningar och myter finns det kring stress och hälsa? En kvinna som vet mycket om detta område är forskaren Agneta Lindegård Andersson, som arbetar på Institutet för Stressmedicin och har djupdykt i detta ämne de senaste 17 åren.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sanningar och myter om stress och hälsa
Sanningar och myter om stress och hälsa

Time & Location

07 sep. 2021 19:00 – 20:00

Online via Zoom

About The Event

Att uppleva stress är vanligare bland kvinnor än män, och de senaste åren har upplevelsen av stress ökat i vårt samhälle. Men vilka sanningar och myter finns det kring stress och hälsa? 

En kvinna som vet mycket om detta område är forskaren Agneta Lindegård Andersson, som arbetar på Institutet för Stressmedicin och är docent vid Göteborgs Universitet, Institutionen för Samhällsmedicin och Folkhälsa. Hon har arbetat med stressforskning de senaste 17 åren.  

"Tidigare arbetade jag som kliniker med patienter som led av olika former av arbetsrelaterade sjukdomar. Är leg.fysioterapeut och ergonom sedan början av 1980-talet, då jag som 22-åring började arbeta på sjukgymnastikavdelningen på Högsbo Sjukhus. Sedan dess har det blivit ett antal arbeten på olika sjukhus, vårdcentraler och företagshälsovårdsenheter i olika delar av vårt land innan jag på allvar började med forskning vid 40-års ålder…..så budskapet till alla yngre är att det är aldrig för sent att ”sadla om”."

Detta webinar är inom vårt, Soroptimisternas, programområde "Health & food security"

Det är en gratis online-föreläsning och öppen för alla! Du anmäler dig här för att få inloggningsuppgifter till mötet och vi använder oss av verktyget Zoom.

Välkommen!

Share This Event

bottom of page