top of page

tis 28 nov.

|

Online-event via Zoom

Svartsjuka & våld i ungas relationer

Hur ser våld i ungas relationer ut? Varför är svartsjuka inte romantastikt? Ja, detta får vi ta del av under detta webinar med Elin Wallner, utvecklare vid Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Svartsjuka & våld i ungas relationer
Svartsjuka & våld i ungas relationer

Time & Location

28 nov. 2023 19:00 – 20:00 CET

Online-event via Zoom

About The Event

Kampanjen Svartsjuka är inte romantiskt har drivits i några år och är idag ett samarbete mellan Jämställdhetsmyndigheten, Polismyndigheten, Länssstyrelserna och stiftelsen 1000 möjligheter, som driver den nationella stöd- och kunskapsplattformen ungarelationer.se .En av de som arbetar med kampanjen är Elin Wallner, utvecklingsledare Mäns våld mot kvinnor vid Länsstyrelsen i Västra Götaland.

Vi får ta del av aktuell information kring ungdomars vardag och ta del av frågeställningar som: mår din kompis dåligt i sin relation? vill du alltid ha koll på din partner? För brott i unga sreltioner är vanligt förekommande: 23 procent av tjejer och unga kvinnor (i åldern 16-24 år) att de någon gång har utsatts för våld, jämfört med 14 procent av pojkar och unga män (enligt BRÅ)

Som onlineklubb inom Soroptimist International driver vi olika frågor kopplat till jämställdhet och detta webinar är kopplat till vårt fokusområde: Våld mot kvinnor. Vi har också detta webinar under perioden "Orange the World"  : FN:s period för synliggöra mäns våld mot kvinnor och skapa debatt.

Det är en gratis online-föreläsning och öppen för alla! Du anmäler dig här för att få inloggningsuppgifter till mötet och vi använder oss av verktyget Zoom.

Under kvällen kommer det vara en frivillig insamling till något av våra projekt inom Soroptimist International.

Välkommen!

Share This Event

bottom of page