top of page

tors 26 nov.

|

Gratis onlineföreläsning via Zoom

Våldet mot kvinnor i Sverige

Vad är våld mot kvinnor? Hur utbrett är det? Vilka former av våld finns det? Frågorna är många och under denna föreläsning får vi svar av bl a Maja Ahrman från Roks och Sofi Markne från Unizon.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Våldet mot kvinnor i Sverige
Våldet mot kvinnor i Sverige

Time & Location

26 nov. 2020 19:30 – 20:30

Gratis onlineföreläsning via Zoom

About The Event

Hur fungerar skyddsnätet när kvinnan lämnar och vad är egentligen ett skyddat boende? Hur kan jag själv vara uppmärksam på signaler? Vad ska jag göra när jag tror att en kollega eller väninna är utsatt?

Frågorna är många och under denna föreläsning får vi svar av bl Maja Ahrman från Roks och Sofi Markne från Juventas ungdomsjour inom Unizon.

Vi Soroptimister stödjer FN:s initiativ Orange the World för att våldet mot kvinnor måste upphöra. Tillsammans med Roks och Unizon vill vi sprida kunskap om detta ämne. Roks och Unizon är riksorganisationer som driver tjej- och kvinnojourer i hela Sverige.

Det är en gratis online-föreläsning och öppen för alla! Du anmäler dig här för att få inloggningsuppgifter till mötet och vi använder oss av verktyget Zoom.

Det är en kostnadsfri föreläsning men vi tar tacksamt emot alla bidrag till vår fond OMSTART.

Vi vill att alla flickor och kvinnor ska ha rätt till en omstart i sitt liv, till ett liv utan våld och utsatthet. Genom vårt projekt OMSTART stöttar vi Sveriges tjej- och kvinnojourers arbete! Tillsammans kan vi göra skillnad för flickor och kvinnor, swisha ditt bidrag till

OMSTART: 123 530 02 64

Share This Event

bottom of page